top of page
  • Skribentens bildJU Solar Team

För första gången, Axelight

Vi på JU Solar Team är stolta över att presentera vår senaste skapelse – solbilen Axelight! Den 22 mars 2023 var en riktigt spännande dag för oss, då vi visade upp vår nya solbil för första gången.


Axelight är namngiven av vår huvudpartner Axelent, som också designade bilens fantastiska wrap. Vi vill tacka Axelent för deras ovärderliga bidrag i utvecklingen av Axelight.Men det är inte bara wrapen som är unik. Axelight har också en ny form och användningen av linfiber i karossen istället för kolfiber minskar bilens vikt och ökar dess prestanda. Dessutom är det första gången vi använder en solbil med tre hjul istället för fyra, vilket är en spännande utmaning för oss.


Formen på Axelight är något vi är särskilt stolta över. Det är den första solbilen vi utvecklar med denna form. Den största fördelen med formen är att den minskar luftmotståndet avsevärt vilket gör att bilen kan nå högre hastigheter. Vi är väldigt glada över att se hur vår forskning och utveckling leder till konkreta resultat.Naturligtvis är bilen fortfarande i utvecklingsstadiet, men vi är på god väg att skapa en fullständig version snart. Vi vill tacka alla som har stöttat oss i vårt arbete med att ta fram Axelight. Era bidrag och engagemang har varit avgörande för att vi skulle nå hit där vi är idag.


Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med er alla för att driva framtidens solteknologi framåt. Tack för att ni är med oss på denna resa!Comentários


bottom of page