top of page
  • Skribentens bildJU Solar Team

Förberedelse inför wraping

När den nya karossen av linfiber anlände efter månaders av arbete och tillverkning, nådde vi en stor milstolpe. Efter en lång och utmanande resa kunde vi äntligen se vår nya linfiberbil framför oss.


Att skapa en bil av linfiber har varit en av våra mest ambitiösa projekt hittills. Vi ville skapa en lättare och mer miljövänlig bil utan att kompromissa med prestanda eller stil. Genom att använda linfiber kunde vi uppnå dessa mål.


Men att tillverka bilens kaross av linfiber var inte lätt. Vi arbetade i flera månader för att skapa en perfekt form, och när karossen anlände var den fortfarande rå och behövde slipas ner och grundmålas innan vi kunde lägga på wrapen. Det var ett tidskrävande arbete, men genom teamwork och entusiasm blev vi klara.Resultatet var en perfekt förberedd yta för att applicera wrapen på. Vår nya linfiberkaross är inte bara miljövänlig och lättare än traditionella bilar, den har också den senaste tekniken för solpaneler och eldrift. Detta är verkligen en bil som representerar framtiden inom hållbara transportlösningar.Comments


bottom of page