top of page
  • Skribentens bildJU Solar Team

Karriärum

Igår, 10 november, arrangerades den årliga mässan Karriärum där studenter och företag möts för att knyta viktiga kontakter.

Under mässan har studenter möjlighet att mingla med olika företag och knyta kontakter, bredda sitt nätverk, söka praktikplatser, examensarbete och eventuellt framtida anställningar. I år var det 120 företag som stod runt om i Jönköpings Tekniska Högskola och runt 1500 studenter gick och besökte de olika montrarna. Även vi i JU Solar Team fick chansen att knyta kontakter utanför projektet då flera söker praktikplats och examensarbete till våren.


För JU Solar Team som projekt var mässan en möjlighet att träffa och prata med vad vi hoppas är framtida samarbetspartners. Under dagen pratade vi med många företag och hade flera intressanta konversationer om företagen, vårt projekt och hållbarhet. Vi hoppas att de konversationer som ägde rum under mässan och intresset i projektet och allt vad det står för fortsätter.


Om det är något företag som vi inte pratade med under Karriärum är det inte försent att ta kontakt, skicka ett mail till oss på info.solarteam@ju.se så svarar vi så snart vi kan!


Comments


bottom of page