top of page
  • Skribentens bildJU Solar Team

Lyssna på intervjun med JUST

Vill ni höra mer om projektet och teamet i våra egna ord?


Den 5 maj medverkade tre av våra ingenjörer, Sara, Emelie och Rickard i en podcast på inbjudan av Radio K som är skolradion på Jönköping University.



I podcasten blir de intervjuade av Stephanie och Oliver och tillsammans tar de upp bland annat hur det är att vara del av JU Solar Team men även hur det har gått från att vara ett projekt för Jönköpings Tekniska Högskola till att involvera hela Jönköping University.


Det pratas även om olika resor som har gjorts till andra topp-lag som medverkar i tävlingen, bland annat TopDutch där vi utöver att se deras faciliteter fick tips och råd i hur vi ska tänka kring produktionen av vår bil. Ännu en stor resa som kom på tal är både den resa detta JU Solar Team kommer göra till Australien och allt som händer där med exempelvis följebilar och hur vi bor under tävlingen. För att få en större inblick i projektet och tävlingen diskuterade de även tidigare tävlingar och hur det gick för JU Solar Team.



Än en gång, tack till Radio K för att ni vill ha oss i er podcast och gjorde hela upplevelsen till en lätt och rolig pratstund!


bottom of page