top of page
  • Skribentens bildJU Solar Team

Nedräkningen börjar: 100 dagar kvar

Vi är glada att kunna meddela att JU Solar-teamet är på helspänn när nedräkningen till Bridgestone World Solar Challenge börjar. Med bara 100 dagar kvar tills tävlingen drar igång kan vi inte hålla tillbaka vår förväntan! För att fira denna viktiga milstolpe tog vi nyligen vår senaste skapelse, Axelight, ut på en mycket lovande testkörning.
Axelight on the test track at AstaZero

Axelight representerar månader av hårt arbete, innovation och nattliga brainstorming-sessioner. Vi lade ner hela vår själ i att utforma ett fordon som tänjer på gränserna för hållbara transporter. Och det har verkligen lönat sig! Under vår senaste provkörning överträffade Axelight alla förväntningar och gjorde oss upprymda och fyllda av stolthet. Vi såg en hel del förbättringar jämfört med tidigare, men vi har fortfarande en del kvar att göra.


Det här är bara början på vår resa mot Bridgestone World Solar Challenge. Vi finjusterar ständigt Axelight för att skapa det mest effektiva och hållbara soldrivna fordonet som är möjligt. Otaliga timmar har ägnats åt att testa och förfina varje aspekt av bilen för att säkerställa att vi är redo att erövra den utmanande terräng och de tuffa förhållanden som väntar oss.


Vägen framåt är fylld av spänning och utmaningar, men vi är redo för det! Vårt team drivs av passion och en obeveklig strävan att göra skillnad inom hållbar teknik. Vi är stolta över att leda vägen inom solinnovation, och vi kan knappt vänta med att visa världen vad vi är kapabla till.Commentaires


bottom of page