top of page
  • Skribentens bildJU Solar Team

Tack för er stöttning Öhlins

JU Solar Team tillkännager stolt sitt partnerskap med Öhlins, en global ledare inom hjulupphängning och känd för sin racinghistoria.


Detta samarbete markerar en viktig milstolpe för teamet, eftersom vi strävar efter att tänja på gränserna för soldriven innovation.


Med Öhlins expertis får JU Solar Team tillgång till förstklassiga dämpningslösningar, vilket är avgörande för att optimera Axelights köregenskaper och stabilitet. Denna fördel ger oss det självförtroende vi behöver för att navigera i utmanande terräng, såsom tävlingen i den australiensiska vildmarken.

Utöver att tillhandahålla banbrytande dämpningsprodukter kommer Öhlins konsulttjänster inom hjulupphängning och styrning att vara avgörande för att förfina Axelights prestanda. Denna expertis säkerställer att teamet fortsätter att ligga i framkant när det gäller innovation inom solcellsracing.


Partnerskapet innebär en otrolig möjlighet till kunskapsutbyte och stöd, vilket stärker JU Solar Teams framsteg och konkurrensfördelar. Tillsammans strävar vi efter att visa potentialen i hållbara transporter och främja grönare och effektivare racing med solbilar.


Vi ser fram emot ännu ett framgångsrikt och givande partnerskap som kommer att driva oss mot en grönare och mer hållbar framtid.


Comentários


bottom of page