top of page
  • Skribentens bildJU Solar Team

Vår Guldpartner Saab AB hjälper oss till Australien

Vi på JU Solar Team är glada över att vår resa till Australien äntligen har påbörjats. Den första containern fylld med nödvändigheter, såsom tält, sovsäckar, bord, stolar och mycket mer, lämnar Jönköping University den 21 juni.

Denna milstolpe är av stor betydelse för oss då dessa föremål kommer att vara oumbärliga när vi behöver campa längs vägen under utmaningen. Containern förväntas anlända till Australien i september och kommer att underlätta för oss att skapa en bekväm och fungerande lägerplats längs tävlingsbanan.


Bild från JU Solar Team 2019 som packar ner lägret innan de fortsätter resan mot Adelaide


Vi vill också tacka Saab i Huskvarna för deras ovärderliga hjälp med transporten av både nödvändigheterna och vår solbil. Tack vare deras stöd och samarbete har processen varit smidig och enkel. Det är av stor vikt att ha pålitliga samarbetspartners som gör att vi kan fokusera på vårt uppdrag och förbereda oss på bästa sätt inför utmaningen.


Vad gäller vår solbil, kommer den att transporteras till Australien i september. Vi fortsätter att arbeta med solbilen för att säkerställa att den är i toppskick inför tävlingen. Varje detalj och innovation utformas noggrant för att maximera effektiviteten och prestandan hos vår solbil. Vi ser otåligt fram emot att se den i aktion och visa upp kraften hos solenergi som en drivkraft för hållbara transportlösningar.


Än en gång, tack till vår guldpartner Saab AB i Huskvarna för all hjälp med att transportera allt till andra sidan jorden!
Comments


bottom of page