top of page
  • Skribentens bildJU Solar Team

Vi ses på Jönköpingsgalan 2023

Varje år arrangeras den största, glittrigaste och mest spektakulära kvällen där företag och personer hyllas för sina prestationer under föregångna år. Det kommer bli en helkväll för att fira Jönköpings näringsliv, givetvis är det Jönköpingsgalan som har sammanfattats i några få men sanna ord. Den 25 mars rullas röda mattan ut till Elmia där galan arrangeras av vår partner FC Gruppen.JU Solar Team har fått äran att bli utsedda till årets hållbarhetspartner. På galan kommer ni ha möjlighet att träffa oss i teamet och ställa frågor samt se vår huvudperson i projektet – bilen.


Förutom en kväll av fantastisk underhållning med Sofia Dahlén och Mariette i spetsen kommer det att utses 10 lyckliga vinnare i olika kategorier, allt från årets hållbara omställning, årets digitala ledare, årets idrottsprestation och årets innovation. Vilka det blir vill du inte missa!


Vi i JU Solar Team ser fram emot 25 mars och är stensäkra på att det kommer bli en riktigt bra kväll. Vi är så tacksamma att galans arrangör, FC Gruppen väljer att uppmärksamma vårt projekt.


Vi ses där!
Comments


bottom of page