top of page
  • Skribentens bildJU Solar Team

Välkommen ST Microelectronics

I år har vi äran att presentera vår nya Platinumpartner ST Microelectronics!


2023 markerar det första året som ST Microelectronics är med på vår resa till och genom Australien vilket vi är glada för.


ST Microelectronics är ett globalt halvledarföretag som konstruerar, producerar och levererar teknologi i form av mikrochips som går att finna i de allra mest innovativa produkterna på marknaden. Deras mikrochips finns i produkter som varierar mellan eldrivna bilar, stora fabriksmaskiner, mobiltelefoner och tandborstar.


För vår del har samarbetet varit ovärderligt så de har bidragit med komponenter som utvecklingskort och utvärderingsverktyg som verkligen har varit en game-changer för oss! Den avancerade teknik, kvalitet och tillförlitlighet som erbjuds har verkligen bidragit till utvecklingen av vår innovation.


Utöver produkter har även teamet på ST Microelectronics varit en stor stöttning genom deras engagemang, expertis och vägledning under hela utvärderingsprocessen.


Vi vill än en gång tacka ST Microelectronics för deras stöd och det förtroende ni har för oss i JU Solar Team. Vi ser fram emot att fortsätta detta partnerskap och även i framtiden dra nytta av banbrytande lösningar för att driva hållbar innovation och skapa en ljusare framtid.


Tack ST Microelectronics för att ni hjälper oss i vår resa!Comments


bottom of page